Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nep-Yolanthe zet huisraad Jan op Marktplaats

Shownieuws

Op Marktplaats worden verschillende spullen aangeboden uit de huisraad van Jan Smit. Een nep-Yolanthe verkoopt onder meer 'ongeveer een miljard' zijden bloemen.

Op Marktplaats worden verschillende spullen aangeboden die rechtstreeks uit de huisraad van Jan Smit afkomstig lijken te zijn. Ene Yolanthe verkoopt onder meer 'ongeveer een miljard' zijden bloemen, een Franse handdoekenkast waar 'makkelijk honderd handdoeken in gaan' en konijnenvelletjes voor op bed die weg moeten 'in verband met allergie van nieuwe vriend'.

De advertenties werden vrijdag geplaatst, drie dagen nadat SBS Shownieuws een interview uitzond met de moeder van Jan Smit. Gerda Smit beschuldigt haar ex-schoondochter Yolanthe Cabau van Kasbergen ervan het huis van de Volendamse zanger te hebben leeggeroofd.

Zo zou de brunette tegen de gemaakte afspraken in onder meer met konijnenbontjes, linnengoed, handdoeken, kandelaars en zijden bloemen aan de haal zijn gegaan. "Ze kwam met alleen een onderbroek en vertrok met twee verhuiswagens vol spullen. Alles wat duur is, heeft ze meegenomen", zei moederlief.

In de advertenties waarin de nep-Yolanthe spullen aanbiedt, wordt er flink op los gegrapt. Zo moet een 'leuk stel Valentijns Swarovski-beertjes' weg wegens een verbroken relatie. Ook kunnen mensen bieden op een porseleinen herdershond. "Was een cadeau van m'n ex-schoonmoeder en wil er zo spoedig mogelijk van af." Verder kan geboden worden op een paling rookoven. "Soort van oven waarin je paling kan roken, geloof ik?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen