Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katherine Heigl tijdelijk uit Grey's Anatomy

Shownieuws

Izzy Stevens zal een aantal afleveringen niet in Grey's Anatomy te zien zijn. Actrice Katherine Heigl gaat er een tijdje tussenuit om een film op te nemen.

Dokter Izzy Stevens zal een aantal afleveringen niet in Grey's Anatomy te zien zijn. Actrice Katherine Heigl gaat er een tijdje tussenuit om de film 'Life as we know it' op te nemen. Hoe lang de actrice precies afwezig zal zijn, is niet bekendgemaakt.

Volgens de makers van de ziekenhuisserie zal haar afwezigheid geen problemen opleveren. "We hebben dit vaker meegemaakt. We hebben een cast van dertien leden, dus we zijn voorbereid op nevenactiviteiten", vertelt een woordvoerder van ABC, het televisiebedrijf achter de serie, aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Ook collega Ellen Pompeo, die de hoofdrol van Meredith Grey vertolkt, zal binnenkort tijdelijk afscheid moeten nemen van haar collega's. De actrice verwacht binnenkort haar eerste kindje. De productenten van de serie houden hun kaken stijf op elkaar over hoe de afwezigheid van beide actrices zal worden verwerkt in het script.

Eerder doken geruchten op dat Heigl de serie voorgoed wilde verlaten. Aanleiding voor de roddel was de verhaallijn waarbij 'Dr. Izzy' aan het eind van het vijfde seizoen zelf op de operatietafel belandde door een hersentumor. Gelukkig voor de fans keerde de actrice het seizoen daarna gewoon weer terug. Grey's Anatomy wordt in Nederland uitgezonden op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen