Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey hoeft Jessica Simpson niet terug

Shownieuws

Nick Lachey is niet van plan zijn ex-vrouw Jessica Simpson opnieuw het hof te maken. Geruchten hierover doet hij af als onzin. "Ik wens haar het beste."

Nick Lachey is niet van plan zijn ex-vrouw Jessica Simpson opnieuw het hof te maken. Hoewel de voormalige sterren van de realityshow Newlyweds allebei weer vrijgezel zijn, doet Lachey geruchten over een mogelijke reünie tegen het Amerikaanse tijdschrift People af als onzin. "Het is een grappig verhaal, waar niets van waar is."

Simpson werd anderhalve week geleden, vlak voor haar 29e verjaardag, aan de kant gezet door American footballspeler Tony Romo. Het stel was bijna twee jaar samen. De 35-jarige Lachey, die eind juni na drie jaar een punt achter zijn relatie met Vanessa Minnillo zette, zegt dat hij de zangeres en actrice het beste wenst. "Zoals ik altijd heb gedaan. Maar meer dan dat is er eigenlijk niet te vertellen."

Lachey, die in de jaren negentig deel uitmaakte van de boyband 98 degrees, vertelt nog wel even dat hij zijn ex al zo'n twee jaar niet meer heeft gesproken. Simpson scheidde in 2005 van de zanger. Het drie jaar durende huwelijk van het stel werd gevolgd door MTV. De show 'Newlyweds: Nick and Jessica' was ook in Nederland te zien.

Zijn eigen recente breuk lijkt de zanger weinig liefdesverdriet te geven. "Het gaat goed met mij. Met alles wat gebeurt, leer je weer iets. Je probeert dat mee te nemen, verder te gaan met je leven en er als mens van te groeien. We zien wel wat er gebeurt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen