Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex beschuldigt tieneridool van mishandeling

Shownieuws

Tieneridool Andrew Keegan is door zijn ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. Het model wil een contactverbod tegen de '10 Things I hate about you'-acteur.

Andrew Keegan kroop tien jaar geleden nog in de rol van hartenbreker voor '10 Things I hate about you'. Vandaag de dag kan zijn ex-vriendin bijna tien redenen opnoemen waarom ze een hekel aan de acteur heeft. De ex beschuldigt Keegan van mishandeling, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Model Kristi Parrales heeft een rechter gevraagd Keegan een contactverbod te geven. Ze beweert dat de 30-jarige acteur, die ook te zien was in de tv-serie 7th Heaven, haar geslagen heeft. In de rechtbankdocumenten, die TMZ heeft ingezien, stelt Parrales dat ze door de woonkamer is gegooid. Blauwe plekken en littekens op haar rug waren het gevolg van de ruzie.

Ook zou Keegan zijn ex lastig vallen door haar uit te schelden en kwaad aan te kijken. Vorige week zou de acteur het model opgezocht hebben op haar werkplek. Toen een bewaker hem buiten zette, stak hij de banden van haar auto lek, beweert Parrales.

Keegan vertelt echter een heel ander verhaal. Volgens de acteur heeft hij te maken met een wraakzuchtige ex. Keegan beweert dat hij niet eens in de buurt van Parrales' auto was toen de banden sneuvelden, hij zou zich uitgeleefd hebben in gokstad Las Vegas. De acteur heeft al een legertje advocaten ingeschakeld en vertrouwt erop dat de waarheid zal zegevieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen