Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna gaat gewonden podiumongeluk bezoeken'

Shownieuws

Madonna gaat zondag de mannen bezoeken die donderdag gewond raakten toen haar podium tijdens de opbouw instortte. Bij het ongeluk kwamen twee mannen om.

Madonna gaat zondag de mannen bezoeken die donderdag gewond raakten toen haar podium tijdens de opbouw instortte. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People gaat de Queen of Pop, die zondag in Marseille op zou treden, op ziekenbezoek.

Bij het ongeluk kwamen twee mannen om. De 53-jarige Fransman Charles Criscenzo vond direct de dood toen een kraan op het podium viel. Kort daarna stierf ook de 23-jarige Brit Charles Prow. De twee werkten in een ploeg aan het podium van de Queen of Pop. Acht anderen raakten gewond. De Fransen liggen in drie ziekenhuizen in Marseille, een van hen verkeerde zaterdag nog in kritieke toestand.

De show die Madonna in de havenstad zou geven, is vanwege het ongeval afgelast. De Queen of Pop heeft het ongeluk niet zien gebeuren, ze was in Italië voor concerten in Milaan en Udine. Tijdens de laatste show riep de 50-jarige zangeres haar fans op stil te staan bij de slachtoffers. Madonna brak in huilen uit toen ze over het ongeval sprak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen