Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cate Blanchett gewond door radio

Shownieuws

Cate Blanchett is woensdag tijdens een optreden gewond geraakt. De actrice kreeg tijdens een toneelstuk in Australië een radio naar haar hoofd geworpen.

Cate Blanchett is woensdag tijdens een optreden gewond geraakt. De actrice kreeg tijdens een toneelstuk in Australië een radio naar haar hoofd geworpen. Dat schrijft de Australische krant Sydney Morning Herald.

De 40-jarige actrice speelde in het theaterstuk 'A Streetcar Named Desire', samen met Joel Edgerton. Haar medespeler gooide, zoals in het script beschreven stond, de radio de lucht in, maar raakte daarbij per ongeluk het hoofd van Blanchett.

Het publiek zag al snel dat dit niet onderdeel was van het stuk. Iemand uit het publiek liet aan de krant weten dat 'het bloed aan de achterkant van haar hoofd en van haar nek stroomde'.

De actrice heeft het volgens een ooggetuige nog dertig seconden volgehouden op de planken. "Voordat we het wisten, werd het licht gedoofd. Er werd vermeld dat er 'technische problemen' waren. Iedereen moest vervolgens het theater verlaten. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekendgemaakt.

De actrice sleepte in 2005 een Oscar in de wacht voor haar rol in de film 'The Aviator'. Blanchett speelde verder onder meer in films als 'The Curious Case of Benjamin Button' en 'Notes on a Scandal'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen