Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Arquette zet zich in voor goed doel

Shownieuws

De Amerikaanse acteur David Arquette bekommert zich om de minderbedeelden in zijn land. Hij zet zich in voor Feeding America, de voedselbank van Amerika.

De Amerikaanse acteur David Arquette bekommert zich om de minderbedeelden in zijn land. Tijdens een bezoekje aan de sets van de populaire televisieseries Cougar Town en Scrubs nam hij blikken eten in ontvangst van de acteurs voor het goede doel.

De 37-jarige acteur trakteerde de castleden op zijn beurt de op kwarktaart, schrijft het Amerikaanse People. Arquette zet zich al geruime tijd in voor Feeding America, de grootste liefdadigheisdinstelling van de Verenigde Staten. De organisatie runt tweehonderd voedselbanken in het land.

Courtney Cox Arquette, voormalig Friends-ster en lieftallige echtgenote van David, haalde haar Cougar Town-collega's over om mee te werken. "David zet zich nu een jaar in voor dit doel en heeft zich er van het begin af aan ingestort. Hij zal er alles aan doen om mensen te laten realiseren hoe belangrijk dit is".

In juli kroop de acteur al eens in een grote bak van plexiglas om geld op te halen voor Feeding America. Mensen konden toen een geldbedrag doneren. David Arquette is onder meer bekend van de Scream-films. Volgend jaar zal hij samen met zijn vrouw te zien zijn in een vierde film in de horrorreeks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen