Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Coen Swijnenberg merkt niets van aardbeving

Shownieuws

Dj Coen Swijnenberg zat woensdag in Indonesië tijdens de krachtige aardbeving in Java. Hij liet via Twitter weten niets te hebben gemerkt van het natuurgeweld.

Dj Coen Swijnenberg zat woensdag in Indonesië tijdens de krachtige aardbeving in Java. Hij liet via Twitter weten niets te hebben gemerkt van het natuurgeweld. "Zware aardbeving geweest in Indonesië. Doden op Java, maar hier op Bali niks gemerkt", schreef de zanger op de microblogsite. Waar hij vrij nuchter aan toevoegde: 'wel gek eigenlijk'.

Volgens het Nationaal Bureau voor Rampenbestrijding ligt het dodental momenteel op 32. De doden vielen in twee steden in het westen van Java, waar de beving een aardverschuiving veroorzaakte die een onbekend aantal huizen met de grond gelijk maakte. Volgens persbureau Antara lag in een dorp een tiental gezinnen nog in hun door modder bedolven huizen.

De dj presenteert samen met Sander Lantinga het BNN-radioprogramma 'De Coen en Sander show'. Volgende week vrijdag bestaat het programma van het duo drie jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen