Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede kind op komst bij Halle Berry

Shownieuws

Halle Berry is in verwachting van haar tweede kindje. De geruchten die al langer te ronde gingen zijn waar. De 42-jarige actrice is drie maanden zwanger.

Halle Berry is in verwachting van haar tweede kindje. Het Amerikaanse tijdschrift Life & Style bevestigt de geruchten die al langer de ronde deden. De 42-jarige actrice is volgens het blad drie maanden in verwachting.

"Halle is erg gelukkig", vertelde een met het koppel bevriende bron aan het blad. "Ze is gek van blijdschap, dat het haar gelukt is om zwanger te raken van een tweede".

De komst van haar eerste telg ging niet bepaald zonder slag of stoot. Na dertig negatieve zwangerschapstesten raakte de 'Monster's Ball'-actrice pas in verwachting. Dit gebeurde uiteindelijk met hulp van doktoren. Ook bij haar tweede nakomeling is de komst te danken aan kunstmatige inseminatie.

Halle Berry heeft sinds vier jaar een relatie met model Gabriel Aubry. Hun dochter Nahla Ariela is geboren op 16 maart 2008. Uit haar vorige huwelijk met Eric Benet heeft de ster ook een dochter. Hun kind, India, is destijds geadopteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen