Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tijgers Michael Jackson in de vuurlinie

Shownieuws

Twee van Michael Jacksons tijgers zijn ontsnapt aan de dood. De hevige bosbranden in de Californië naderden het verblijf van de dieren Thriller en Sabu.

Twee van Michael Jacksons tijgers zijn ontsnapt aan de dood. De dieren leven in een asiel in de Amerikaanse staat Californië. De tijgers gingen bijna hun voormalige eigenaar achterna omdat de hevige bosbranden in de buurt van het dierenverblijf kwamen.

De dieren konden volgens entertainmentwebsite TMZ niet worden geëvacueerd. "We hebben vierenzestig grote katten en het zou een logistieke nachtmerrie zijn om al deze dieren te evacueren. Dat zou de brandweermannen veel te veel in de weg zitten", vertelde de eigenaar van het dierenverblijf Shambala Preserve.

Twee van de katachtigen, die luisteren naar de naam Thriller en Sabu, waren ooit in handen van Michael Jackson. Gelukkig gaat het momenteel weer goed met de voormalige huisdieren van de King of Pop. Een betrokkene liet aan TMZ weten dat de dieren 'waarschijnlijk niets gemerkt hebben van alle commotie om hen heen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen