Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby Wendy van Dijk zorgt voor vertraging opnamen

Shownieuws

Het babygeluk van Wendy van Dijk heeft ook een keerzijde. De opnamen van de nieuwe serie Moordvrouw, waarin ze de hoodrol vervult, worden een jaar uitgesteld.

Het babygeluk van Wendy van Dijk heeft ook een keerzijde. De opnamen van de nieuwe RTL 4-serie Moordvrouw, waarin Wendy de hoofdrol vervult, worden een jaar uitgesteld door haar zwangerschap. "Ze is ontzettend blij dat Endemol en financier Friesland Marketing dit voor haar over hebben", vertelt een woordvoeder van RTL 4.

Het management van de presentatrice laat weten dat Wendy op dit moment nog wel volop bezig is met de opnamen Ushi van Dijk, waarin ze als haar Japanse alter ego bekende artiesten in de maling neemt. "Ze is pas drie maanden zwanger dus voorlopig werkt ze nog hard door".

Het opnemen van een misdaadserie met een zwangere Wendy was echter geen optie. "Het is toch een politieserie en met een zwangere vrouw wil je geen risico nemen", aldus de zegsvrouw van RTL. Over de inhoud van de serie kon ze nog niets vertellen. "We zijn nog volop bezig met de ontwikkeling".

De televisiester is ruim drie maanden zwanger van haar vriend, RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard. Wendy en Erland ontkenden, ondanks heftige speculaties, lange tijd een relatie te hebben, maar gaven vorig jaar eindelijk toe een stel te zijn. Hun liefdesbaby wordt verwacht in februari.

Wendy heeft al een kind uit een eerdere relatie met zanger Xander de Buisonjé. Zoontje Sem werd zes jaar geleden geboren, een paar maanden nadat Wendy en Xander hun huwelijk afbliezen wegens het vreemdgaan van de aanstaande bruidegom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen