Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje voor Angel-acteur David Boreanaz

Shownieuws

Gezinsuitbreiding voor acteur David Boreanaz en zijn vrouw Jaime Bergman. Hun dochter Bardot Vita kwam maandag ter wereld. Het stel heeft al een 7-jarige zoon.

Gezinsuitbreiding voor acteur David Boreanaz en zijn vrouw Jaime Bergman. De kleine Bardot Vita kwam maandag ter wereld meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Het meisje heeft al een oudere broer, de 7-jarige Jaden Rayne.

Nu de geboorte achter de rug is, kan de 40-jarige acteur opgelucht ademhalen. Hij wilde de bevalling niet missen en bleef in de buurt van zijn hoogzwangere vrouw. "Ik ga niet verder dan dertig kilometer van huis af. Als ik verder weg ga, word ik gek. Ik moet er zijn als de baby komt", zei Boreanaz onlangs tegen People.

Boreanaz en Playboy-model Bergman trouwden in 2001. Een jaar later kwam Jaden Raye ter wereld. Het stel wilde graag nog een kind, onthulde Bergman aan People. "We proberen al een paar jaar nog een kind te krijgen, dus we zijn helemaal in de zevende hemel", zei het model ten tijde van haar tweede zwangerschap.

De 40-jarige acteur speelde jarenlang de hoofdrol in de tv-serie Angel. Momenteel is hij te zien in de politieserie Bones, die in Nederland uitgezonden wordt door RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen