Kies je favoriete radiostation

Dossiers

LeAnn Rimes gaat scheiden

Shownieuws

LeAnn Rimes gaat definitief scheiden van haar man. "Na lang en goed overleg hebben Dean en ik besloten als goede vrienden uit elkaar te gaan", aldus Rimes.

Zangeres en actrice LeAnn Rimes gaat definitief scheiden van haar man. "Na lang en goed overleg hebben Dean en ik besloten als goede vrienden uit elkaar te gaan", schrijft de 27-jarige Rimes dinsdag op haar website.

Al eerder werd gespeculeerd over een mogelijke scheiding toen de 'How do I live'-zangeres tijdens een concert haar trouwring niet om had en sprak over een gebroken hart. Ook zou Rimes een affaire hebben met haar tegenspeler in de film Northern Lights, Eddie Cibrian. Die geruchten werden hardnekkiger toen de vrouw van Cibrian de relatie bevestigde en haar echtgenoot verliet.

De countryzangeres trouwden zeven jaar geleden met Dean Sheremet, die op dat moment een van haar achtergronddansers was. "Dean en LeAnn zijn elkaars beste vrienden en dat maakt het extra lastig. Je wilt iemand van wie je houdt eigenlijk geen pijn doen", zegt goede vriend Jeff Berger tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen