Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blink-182 stelt meer optredens uit na dood DJ AM

Shownieuws

Blink-182-drummer Travis Barker heeft meer tijd nodig om de dood van zijn goede vriend DJ AM te verwerken. De punkband heeft daarom nog twee show uitgesteld.

Blink-182-drummer Travis Barker heeft meer tijd nodig om de dood van zijn goede vriend en collega DJ AM te verwerken. De Amerikaanse punkband laat via zijn website weten nog eens twee optredens uit te stellen. Ook de show van maandag ging niet door.

De punkband, bekend van nummers als 'All the small things' en 'What's my age again?', is nu van plan donderdag weer op het podium te klimmen. De drie optredens die uitgesteld werden na het plotselinge overlijden van DJ AM, worden eind september en begin oktober ingehaald.

De 36-jarige Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, werd vrijdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Wat DJ AM fataal is geworden, is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om drugs.

Samen met Travis Barker verzorgde de plaatjesdraaier shows onder de naam TRVSDJAM. In september ontsnapten de twee artiesten aan de dood bij een vliegtuigongeluk. Het vliegtuig kwam niet goed van de grond en schoot van de startbaan. Op een naastgelegen weg vloog het toestel in brand. Barker en Goldstein waren de enige overlevenden, vier personen kwamen om.

Dat Barker het moeilijk heeft met de dood van mijn muziekmaatje blijkt ook uit zijn Twitter-berichten. De drummer schrijft al dagen uitsluitend over de dj en plaatst filmpjes van Goldstein. Zo plaatste Barker maandag een video van het optreden van TRVSDJAM van 24 juli. "De laatste en mijn favoriete show. Ik had me nooit voor kunnen stellen dat het de laatste zou zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen