Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Nicole Richie heeft nachtelijke eetbuien

Shownieuws

De zwangere Nicole Richie krijgt op de raarste momenten zin in hamburger. De vader moet midden in de nacht de gewilde hamburger halen voor zijn liefje.

De zwangere Nicole Richie krijgt op onmogelijke tijden een niet te stoppen drang naar hamburgers. De zorgzame vader Joel Madden probeert zijn liefje, die in verwachting is van zijn tweede kind, zoveel mogelijk te plezieren. Zelfs midden in de nacht gaat de Good Charlotte-rocker de deur uit om een hamburger te halen, zo melde het Amerikaanse People.

In tegenstelling tot de traditionele augurken en rare softijscombinaties waar de meeste zwangere vrouwen dol op zijn, houdt Richie het overzichtelijk wat betreft haar eetgewoontes. Toch blijft Richie, die voorheen aan anorexia leed, kieskeurig. De ster wil alleen hamburgers afkomstig van een bepaald keten.

"Dat ze trek heeft in die hamburgers daar valt nog mee te leven, het zijn vooral de onmogelijke tijdstippen die het hinderlijk maken. Meestal krijgt ze zo tussen twee en drie uur in de ochtend een niet te stoppen drang naar hamburgers", vertelde Madden. De vader is dan altijd de pineut en moet midden in de nacht de hamburgers halen, of in uiterste nood zelf de snack bereiden.

Los van deze bijkomstigheid is de rocker dolblij met gezinsuitbreiding. De 27-jarige Richie en haar 30-jarige partner, hebben samen het achttien maanden oude dochtertje Harlow Winter Kate.

"We voelen ons gezegend. We hebben al een gezond kindje en dat is eigenlijk het enige waar je om kunt vragen als ouder," vertelde Madden. "De zwangerschap loopt, los van de eetbuien op rare tijdstippen, geweldig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen