Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady of Sir Gaga mogelijk naakt voor fotoshoot

Shownieuws

Is Lady Gaga hermafrodiet? Binnenkort komt hier mogelijk een antwoord op. Peta heeft de excentrieke zangeres gevraagd om naakt te poseren voor een campagne.

Is Lady Gaga hermafrodiet of niet? Binnenkort komt er waarschijnlijk een antwoord op deze prangende vraag. Dierenrechtenorganisatie Peta heeft de excentrieke zangeres namelijk gevraagd om naakt te poseren voor een campagne tegen bont. Dit heeft een woordvoerder van de organisatie gezegd tegen MTV News.

De afgelopen dagen deed het gerucht de ronde dat de 23-jarige zangeres zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsdelen heeft. Aanleiding was een filmpje waarop te zien is dat de zangeres tijdens een concert van een scooter stapt terwijl ze een ultrakort rokje draagt. Ze zou geen onderbroek hebben gedragen, en haar penis zou onder het rokje uit zijn gekomen.

Naar aanleiding van de video zou de platinablonde zangeres hebben toegegeven zowel mannelijke als vrouwelijke genitaliën te hebben. "Ja, ik heb mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen, maar ik zie mezelf als een vrouw", zou ze volgens verschillende roddelwebsites hebben gezegd.

Of dit alles waar is, valt te betwijfelen. De manager van Lady Gaga noemde de geruchten 'onzin', meldde ABC News eerder. Als de zangeres echter in navolging van onder anderen Eva Mendes, Christy Turlington en Pamela Anderson uit de kleren gaat voor Peta, wordt waarschijnlijk wel duidelijk wat waar is van het verhaal.

Peta heeft de 23-jarige Lady Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet, gevraagd voor de campagne, omdat ze onlangs verscheen in een heel bijzonder kikkerkostuum. De zangeres, die behalve om haar hits bekend staat om haar bijzondere kledingstijl, dook afgelopen maand in Duitsland op in een outfit, die bestond uit allemaal knuffeldieren van Kermit de Kikker.

Gevraagd naar wat ze hoopte te bereiken met haar bijzondere outfit, antwoordde de zangeres dat het een statement tegen het dragen van bont. "Ik haat bont en ik draag geen bont." De bedoeling is dat Lady Gaga op de gevoelige plaat wordt vastgelegd, terwijl ze enkel wordt bedekt door een paar speelkaarten, een knipoog naar haar hit 'Pokerface'.

De woordvoerder van Peta laat weten dat de organisatie nog wacht op een antwoord van de artieste. Een woordvoerder van Lady Gaga was niet bereikbaar voor commentaar, meldt MTV News.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen