Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Loos zet zoon op de wereld

Shownieuws

Rebecca Loos is vrijdag bevallen van een jongen. Via haar website laat de diplomatendochter weten dat ze iets na half drie 's ochtends is bevallen.

Rebecca Loos is vrijdag bevallen van een jongen. Via haar website laat de diplomatendochter weten dat ze het kereltje iets na half drie 's ochtends op de wereld heeft gezet. Hoe het kind heet, maakt Loos niet bekend.

Wie de vader is van het knulletje is onbekend. Loos zou een relatie hebben met een Noorse arts, van wie ze al na een maand in verwachting raakte. De 32-jarige beroepsberoemdheid gaf in juni 2006 al aan dat ze graag moeder wilde worden. Destijds gaf ze zichzelf twee jaar om voor nageslacht te zorgen. Als dat niet zou lukken, zou ze overgaan op adoptie. "Er zijn zoveel kinderen in de wereld die liefde nodig hebben, en ik heb zoveel liefde te geven. Het zou zonde zijn als die liefde alleen maar naar mijn hond gaat."

Loos werd in 2004 beroemd toen ze naar buiten bracht dat ze een affaire had gehad met profvoetballer David Beckham. De diplomatendochter werkte als persoonlijk assistent voor de voetballer, die is getrouwd met ex-Spice Girl Victoria.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen