Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper 50 Cent gooit huis in de uitverkoop

Shownieuws

50 Cent wil graag van zijn kapitale villa in Connecticut af. De rapper vraagt nog 10,9 miljoen dollar voor het optrekje, eerder wilde hij 18,5 miljoen dollar.

(Novum/AP) - 50 Cent wil erg graag van zijn kapitale villa in Connecticut af. De rapper wilde oorspronkelijk 18,5 miljoen dollar (ruim dertien miljoen euro) voor het optrekje, nu is hij ook tevreden als iemand 10,9 miljoen dollar (zo'n 7,7 miljoen euro) neertelt.

50 Cent, die eigenlijk Curtis Jackson heet, kocht het huis van bokser Mike Tyson voor 4,1 miljoen dollar (2,9 miljoen euro). Jackson liet de villa voor miljoenen verbouwen. Het huis beslaat nu ruim 4600 vierkante meter, telt negentien slaapkamers en heeft 37 badkamers. Ook een fitnessclub, biljartkamers en meerdere squashbanen ontbreken niet. De kapitale villa biedt zelfs ruimte aan een disco met strippalen.

De rapper probeert het luxueuze onderkomen al ruim twee jaar te slijten. Hij zegt dat hij genoeg heeft van de reistijd naar New York. 50 Cent is geregeld twee uur onderweg naar de Big Apple. Bovendien zou de 'P.I.M.P.'-rapper kleiner willen gaan wonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen