Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteurs geëvacueerd na bommelding

Shownieuws

Katherine Heigl en Gerard Butler hebben zaterdag in allerijl hun hotel in Los Angeles verlaten. Het Four Seasons Hotel werd vanwege een bommelding ontruimd.

Katherine Heigl en Gerard Butler hebben zaterdagmiddag in allerijl hun hotel moeten verlaten. De twee waren in het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles voor de promotie van hun nieuwe film 'The ugly truth' toen het hotel ontruimd werd. Een anonieme bommelding was de aanleiding voor de evacuatie, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Heigl en Butler moesten het hotel samen met vierhonderd gasten zo snel mogelijk verlaten. Onder die evacués waren ook de voetballers van AC Milan, die zondag een wedstrijd spelen tegen LA Galaxy. De acteurs stonden twee uur buiten, waarna ze naar een naastgelegen restaurant uitweken.

Een ooggetuige vertelt hoe Butler de tijd nam om met fans op de foto te gaan. Heigl, die onlangs haar blonde coupe inruilde voor een rode variant, was volgens de getuige nauwelijks te herkennen. De politie kamde het Four Seasons Hotel uit, maar er werd geen verdacht pakketje gevonden. Twee uur na de evacuatie mocht iedereen weer naar binnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen