Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé belt moeder tijdens aardbeving

Shownieuws

Niet alleen Jessica Simpson, ook Beyoncé en haar zusje Solange Knowles zaten in Japan tijdens de aardbeving dinsdagochtend. Beyoncé ging helemaal uit haar dak.

(Novum/AP) - Niet alleen Jessica Simpson, ook Beyoncé en haar zusje Solange Knowles zaten in Japan tijdens de aardbeving in de regio Tokio dinsdagochtend. Beyoncé ging helemaal uit haar dak van de beving met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter, schrijft het 23-jarige 'zusje van' op haar Twitter-pagina. Solange sliep zelf overal dwars doorheen.

De 23-jarige zangeres en actrice vroeg zich rond 01.00 uur Nederlandse tijd in haar tweet af hoe ze het voor elkaar heeft gekregen door een flinke aardbeving heen te slapen. In een bericht van vier minuten later meldt ze: "Mijn zus was doodsbang en heeft mijn moeder gebeld, terwijl ik lekker lag te snurken."

Bij de aardbeving kort na zonsopgang in Japan kwam één persoon om het leven en raakten meer dan honderd mensen gewond. Het epicentrum lag voor de kust van Suruga Bay, ten zuidwesten van Tokio, op een diepte van twintig kilometer.

Behalve de 27-jarige Beyoncé en haar zusje was ook Jessica Simpson getuige van de aardschok. Zij dacht dat ze hallucineerde, zo meldde zij rond middernacht Nederlandse tijd via Twitter. "Ik heb nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik lig nu in bed en kijk televisie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen