Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aerosmith schrapt meer shows na val Tyler

Shownieuws

Aerosmith heeft nog eens drie shows afgezegd. Frontman Steven Tyler kukelde vorige week dinsdag van het podium en brak zijn schouder.

Aerosmith heeft nog eens drie shows moeten afzeggen. Frontman Steven Tyler kukelde vorige week dinsdag van het podium en brak zijn schouder. Drie concerten die de Amerikaanse rockband deze week in Canada zou geven, worden daarom uitgesteld, meldt de BBC dinsdag.

De rockers uit Boston zouden dinsdag, donderdag en zaterdag in drie verschillende Canadese steden spelen. Vanaf maandag moet Aerosmith weer in de Verenigde Staten rocken, maar het is nog niet duidelijk of ook die shows worden uitgesteld. Eerder werd al het concert geschrapt dat de Amerikanen afgelopen vrijdag zouden geven in het Canadese Winnipeg.

Hoewel de band nog geen officiële mededeling heeft gedaan over de Amerikaanse shows, gaat gitarist Joe Perry er niet vanuit dat Aerosmith weer snel op de planken staat. Eerder zei hij tegen een Amerikaans radiostation dat Tylers herstel zeker vier weken zal duren. De band zou zelfs twee maanden uit de running kunnen zijn.

Aan Tylers val ging een technisch mankement vooraf. Tijdens het nummer 'Love in an elevator' viel de geluidsinstallatie uit. Om het publiek te vermaken, begon de zanger wild op het podium te dansen. Daarbij verloor hij zijn evenwicht en kwam hij naast het podium terecht. De 61-jarige rocker brak zijn linkerschouder en hield een paar hechtingen in zijn hoofd aan zijn onfortuinlijke val over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen