Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Scrubs'-actrice Judy Reyes verwacht een meisje

Shownieuws

Judy Reyes is in verwachting van een meisje. De Scrubs-ster zit in het derde trimester en vertelde aan het tijdschrift People zich 'fantastisch' te voelen.

Actrice Judy Reyes is in verwachting van een meisje. De Scrubs-ster zit in het derde trimester van haar zwangerschap en vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift People zich 'fantastisch' te voelen.

"Ik was aan het begin van de zwangerschap af en toe misselijk, maar verder geniet ik er ontzettend van", jubelt de 41-jarige moeder in spé. De geboorte van haar eerste kindje wordt in november verwacht.

De moederinstincten van Reyes blijken overigens te kloppen, want ze had al vanaf het begin het gevoel dat ze een meisje krijgt. "Omdat er zoveel meisjes in de familie zijn, hoopte iedereen op een jongen. Ik had alleen het gevoel dat het niet zo was. Gelukkig is het toch een meisje."

Haar rol in de comedy 'Scrubs' is opgehouden, maar Reyes heeft in het negende seizoen nog wel enkele gastrollen. "Toen ik vertrok, had ik zin om nieuwe dingen uit te proberen. Deze zwangerschap is daar een van", licht de actrice toe. "Ik heb er meer dan vrede mee."

Minder tijd op de set betekent natuurlijk meer tijd om voorbereidingen te treffen voor de komst van de baby. Reyes en haar vriend George Valencia hebben naar eigen zeggen alle tijd nodig die ze hebben. Zo is de kinderkamer nog niet klaar. "Daar beginnen we volgende maand aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen