Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jorja 'Sara' Fox keert terug in CSI

Shownieuws

Sara Sidle keert terug naar het CSI-team in Las Vegas. Actrice Jorja Fox voegt zich weer bij de cast voor een aantal afleveringen in het tiende seizoen.

(Novum/AP) - Sara Sidle kruipt uit de jungle van Costa Rica en keert terug naar het CSI-team in Las Vegas. Actrice Jorja Fox, die gedurende acht seizoenen in de huid van Sidle kroop, voegt zich weer bij de cast voor een aantal afleveringen in het tiende seizoen.

Fox, die vanaf het begin speelde in Crime Scene Investigation, verliet de populaire serie twee jaar geleden. Haar karakter Sara Sidle vertrok naar Costa Rica. In het negende seizoen krijgt Sara gezelschap van haar baas Gil Grissom, een rol van William Petersen, met wie ze in de serie een relatie heeft. Of ook Petersen terugkeert voor het tiende seizoen van CSI, is onbekend.

Ook is niet duidelijk waarom Sidle terugkeert. Uitvoerend producent Carol Mendelsohn wil alleen kwijt dat het team in zijn nopjes is met haar terugkeer. "Kijkers komen er tijdens de eerste aflevering van het tiende seizoen achter welke wendingen het leven van Sara heeft genomen en waarom ze terugkeert."

Die aflevering wordt in de Verenigde Staten op 24 september uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer de terugkeer van Sara in Nederland te zien is. RTL 4 zendt Crime Scene Investigation in Nederland uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen