Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Muscialster Nurlaila Karim in verwachting

Shownieuws

Nurlaila Karim is zwanger van haar derde kind. De musicalster, die in maart ten huwelijk werd gevraagd, laat weten dat ze twaalf weken zwanger is.

Nurlaila Karim is zwanger van haar derde kind. De musicalster, die in maart ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend, laat weten dat ze twaalf weken op weg is. "2010 wordt echt een waanzinnig jaar, eerst krijgen we begin februari ons kindje en in september geven we elkaar het jawoord."

Karim, die onder meer te zien was in 'The Wiz' en 'Les Misérables', en haar vriend Muriël wilden hun geplande huwelijk nog even geheim houden. De baby gooit echter roet in het eten. "Nu er een kleintje bij komt, ga je dat zien", verklaart Karim.

De musicalster doet meteen uit de doeken hoe haar vriend voor haar op zijn knieën ging. "In maart vroeg Muriël me in de haven van Rotterdam, op de plek van onze eerste kus, zo romantisch. Ik had het totaal niet verwacht, maar toen de champagne tevoorschijn kwam en hij me de ring gaf, viel het kwartje."

Volgens Karim kunnen haar twee kinderen, die voortkwamen uit een eerdere relatie, niet wachten tot ze een broertje of zusje krijgen. "Jay en Gaia zijn dolblij en kijken er enorm naar uit. Ze willen elke dag even aan m'n buik zitten en zodra ze een babywinkel zien, willen ze al kleertjes kopen."

Fans van de musicalster hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken: Karim blijft gewoon werken. Ze legt momenteel de laatste hand aan haar cd met kinderliedjes, die in oktober moet verschijnen. Een deel van de opbrengst daarvan is voor het goede doel. Ook is Karim druk bezig met haar tweede single en staat ze binnenkort een aantal keer op het podium. Vanaf september gaat de musicalster lesgeven aan de Popacademie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen