Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Knuffels voor Jackson begraven

Shownieuws

De knuffels en andere spullen die door fans van Jackson werden achtergelaten, worden begraven. Hier wordt een korte herdenkingsdienst bij gegeven.

(Novum/AP) - De knuffels, bloemen, brieven en andere spullen die fans na de dood van Michael Jackson bij de oorspronkelijke thuisbasis van Motown Records hebben achtergelaten, worden ter aarde besteld op een begraafplaats in Detroit. Twee lijkwagens vervoeren de spullen vrijdagochtend lokale tijd, zo is de planning. Dat heeft een woordvoerder van het Motown historisch museum in Detroit, dat nu in het pand zit, gezegd.

De knuffelberen en andere spullen worden begraven in twee stukken grond die gedoneerd zijn. Ook wordt een korte herdenkingsdienst gehouden en is er ruimte voor gebed.

In het historische pand van Motown begon de carrière van Jackson. In het gebouw bevindt zich onder meer Studio A, waar Jackson samen met zijn broers nummers opnam. Oprichter van Motown Records Berry Gordy wist The Jackson 5 zo'n vier decennia geleden te contracteren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen