Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe understudy in musical 'Joseph'

Shownieuws

Mathijs Pater wordt de understudy van Freek Bartels voor de musical 'Joseph'. In de musical speelt Pater al een van de broers.

Mathijs Pater wordt de understudy van Freek Bartels voor de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'. Bartels speelt de rol van Joseph. In de musical speelt Pater al een van de broers. Vrijdag maakte Joop van den Ende Theaterproducties bekend dat hij hiernaast de understudy wordt van de hoofdrolspeler.

Op dit moment is Pater druk aan het repeteren voor zijn nieuwe functie bij 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'. Eerder was de musicalster te zien in musicalproducties als 'Wat zien ik?!' en 'Floddertje'. In het televisieprogramma Op Zoek naar Joseph kwam Pater slechts tot de kwartfinale.

De reizende voorstelling krijgt na de tournee die nog tot 12 juli duurt vanaf 23 september een vaste standplaats in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical is geïnspireerd op het bijbelse verhaal van Jozef, die door zijn broers als slaaf wordt verkocht. Hoofdrollen in de musical zijn weggelegd voor Renée van Wegberg en Freek Bartels, die de rol van Joseph bemachtigde via het televisieprogramma Op Zoek naar Joseph.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen