Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra heeft nieuwe liefde

Shownieuws

Kim Feenstra heeft een nieuwe man aan haar zijde. Het model is stapel verliefd op de dj Michael Mendoza, die werkelijk Michael Piergolam heet.

Kim Feenstra heeft een nieuwe man aan haar zijde. Het model is stapelverliefd op dj Michael Mendoza. "Michael maakt me blij en gelukkig én hij kan goed zoenen", jubelde Feenstra voor de camera's van RTL Boulevard.

Volgens de tortelduifjes was het liefde op het eerste gezicht. Het 23-jarige model gaf zich echter niet snel gewonnen. "Ik liet hem eerst voor mij werken", lichtte Feenstra toe. Klaarblijkelijk heeft de dj, die eigenlijk Michael Piergolam heet, alles uit de kast weten te halen, want de twee vormen volgens Feenstra een gelukkig paar.

De vorige geliefde van Feenstra werd vorig jaar augustus doodgestoken. Tegen de verdachte in de moordzaak werd maandag voor de rechtbank in Groningen opnieuw acht jaar celstraf geëist. Eerder was dat ook al geëist, maar deed de rechter geen uitspraak omdat hij meer onderzoek naar het moordwapen wilde.

Feenstra laat weten dat Michael absoluut geen vervanger is voor Joshua. "Dat zou niet eerlijk zijn. Ik denk nog altijd aan Joshua, hij zal altijd bij me blijven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen