Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Keizer is weer beter

Shownieuws

Simon Keizer voelt zich weer kiplekker. De zanger lag een aantal dagen in bed met een flinke buikgriep, maar is woensdag weer klaar om het podium te betreden.

Simon Keizer voelt zich weer helemaal kiplekker. De Volendamse zanger lag een aantal dagen in bed met een flinke buikgriep, maar is woensdag weer klaar om het podium te bespringen.

Als gevolg van zijn ziekte moesten Nick & Simon dit weekeinde vijf optredens afzeggen. Fans hoefden deze dagen niet zonder nieuws over hun idolen door te brengen. Via Twitter hield Simon zijn fans volledig op de hoogte van zijn kwalen. Van een beschuitje binnen houden tot tijd doorbrengen op het toilet, niets liet de zanger onbesproken. Tot Simon maandag eindelijk het verlossende bericht typte: "Nog even een goed nachtje slapen en ik ben weer de oude".

Nog geen dag beter en Simon stort zich al weer in het wilde leven van popster. De dag begon met een fotoshoot voor Linda magazine in Amsterdam, waarover Nick Schilder laat weten dat de foto's 'fet kjoel' zijn geworden. 's Middags staan er opnamen voor de Kids Top 20 op het programma in Beesd met dorpsgenoot Monique Smit en dinsdagavond racen de heren naar de hoofdstad voor een optreden in De Wereld Draait Door.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen