Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian komt terug als Lady Gaga van lage landen

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij hangt de musicals en haar meisjesachtige imago aan de wilgen. Kim-Lian wil terugkomen als de Lady Gaga van de lage landen.

Kim-Lian van der Meij hangt de musicalproducties en haar meisjesachtige imago voorlopig aan de wilgen. Kim-Lian ziet het wel zitten om terug te komen als de Lady Gaga van de lage landen.

De zangeres wil zich weer meer op muziek richten. Volgens haar woordvoerder wil ze zich 'heftig' in de kijker spelen.

Dit doet de zangeres onder meer door zich voor de videoclip van 'Not that kinda girl' te hullen in catsuits, leer, netkousen, doorschijnende kleding en zilveren nepborsten, die lichtelijk doen denken aan Madonna. "Het idee achter de clip is een soort van vrouwenleger, dat door de stad marcheert", vertelde de 28-jarige aan Novum Nieuws.

In dit nummer zingt Van der Meij samen met de Zweedse popster Linda Bengtzing. Dat de zangeres met een Zweedse in zee gaat is niet heel verwonderlijk. "Ik ben vaak in Zweden en ik weet wat er speelt. Mijn vriend komt er vandaan en mijn dochtertje is geboren", lichtte Van der Meij toe.

Met haar muziek wil de zangeres onder meer Zweden, Zuid-Afrika, Azië, Duitsland en België veroveren. Hier heeft ze naar eigen zeggen al een voet tussen de deur gekregen met vorige hits. Of Van der Meij werkelijk een 'Pokerface' heeft is pas te beoordelen in oktober. Dan wordt haar nieuwe nummer op de markt gebracht.

Vanaf 1 september valt Van der Meij onder de hoede van het internationale Corbeau Music Management (CMM), onderdeel van CTM. Haar nieuwe album is nog in de maak. De zangeres dook voor dit album de studio in met topproducer Jörgen Rinqvist. Wanneer het album uitkomt is nog onbekend, bevestigt de manager.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen