Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashley Greene dreigt met rechter om naaktfoto's

Shownieuws

Ashley Greene is behoorlijk in verlegenheid gebracht door naaktfoto's die circuleren op internet. De advocaat van de actrice dreigt met juridische stappen.

'Twilight'-actrice Ashley Greene is behoorlijk in verlegenheid gebracht door naaktfoto's van haar, die momenteel circuleren op internet. De advocaat van de 22-jarige actrice dreigt met juridische stappen tegen iedereen die de uitgelekte foto's publiceert.

In een verklaring zegt de advocaat van Greene volgens het Amerikaanse tijdschrift People dat 'de betreffende foto's, waar kennelijk onze cliënt op staat, illegaal zijn en onrechtmatig worden vertoond'. "Onze cliënt is van plan juridische stappen te nemen als ze worden geplaatst."

De 22-jarige Greene werd zondag onderscheiden tijdens de Teen Choice Awards. De actrice mocht de prijs voor het beste vrouwelijke nieuwe gezicht in ontvangst nemen. De vampierenfilm 'Twilight' was de grote winnaar van het prijzenfestijn. In totaal elf onderscheidingen gingen naar de film. In 'Twilight' speelt Greene de rol van Alice Cullen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen