Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady Gaga is gedumpt

Shownieuws

Lady Gaga is aan de kant gezet door haar vriend. Toen haar vriend, met de bijnaam Speedy, ontdekte dat de zangeres vreemdging, was hij er klaar mee.

Lady Gaga is door haar vriend aan de kant gezet. Dat meldt de entertainmentwebsite E! Online op basis van een anonieme bron. Haar vriend, een 31-jarige ondernemer met de bijnaam Speedy, zette een punt achter de relatie nadat hij foto's zag waarop de ster zoenend te zien is met een andere man.

De foto's verschenen woensdag in de Britse boulevardkrant The Sun. De zoenpartij vond plaats in een restaurant in Londen na afloop van een optreden van Lady Gaga bij de universiteit van Brixton.

Lady Gaga, ofwel Stefani Germanotta, en Speedy waren pas sinds drie maanden samen. Het nieuwbakken stel vond het moeilijk de relatie op grote afstand te onderhouden, zo laat de bron weten. "Toen ook nog eens die foto's naar buiten kwamen, was hij er klaar mee. Speedy is zeer teleurgesteld dat het zo moest lopen, maar dit vergeeft hij niet."

Of ze de volgende keer te zien zal zijn in de armen van een vrouw of een man blijft gissen. De geaardheid van de extraverte zangeres is een veelbesproken onderwerp. In de teksten van 'Pokerface' zijn hints te horen over haar biseksualiteit. Zelf verklaarde de hitmaker aan de Australische krant Herald Sun dat ze weigert om mee te doen aan de discussie. "Deze kwestie moet niet belangrijker worden gevonden dan mijn muziek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen