Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mischa Barton 'rust uit' in ziekenhuis

Shownieuws

Mischa Barton is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Wat de 23-jarige voormalige The O.C.-actrice precies mankeert, is niet helemaal duidelijk.

Mischa Barton is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat heeft een woordvoerder van de 23-jarige actrice gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Wat Barton precies mankeert, is niet helemaal duidelijk.

De voormalige The O.C.-ster is volgens haar woordvoerder opgenomen op doktersadvies en zou in het ziekenhuis moeten uitrusten. Haar opname volgde nadat Barton de politie had gebeld met gezondheidsklachten, bevestigde de politie aan People. "Wij hielpen haar wegens een medisch probleem en hebben haar weggehaald uit haar huis", verklaarde een woordvoerder.

Wat de politie met de gezondheidsklachten van Barton te maken heeft, is niet helemaal duidelijk. De politie wil verder niets kwijt over de assistentie, maar volgens de woordvoerder van de actrice waren de agenten nodig om haar af te schermen van paparazzi.

Het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood beweert echter op basis van een bron die het gebeuren van dichtbij heeft meegemaakt, dat Barton door de politie gedwongen onder psychiatrisch toezicht is geplaatst. Dat is gebeurd via code 5150, die inhoudt dat mensen gedwongen onder toezicht kunnen worden geplaatst als iemand een gevaar vormt voor zichzelf of de omgeving, zeer ernstig gehandicapt is of kampt met psychische problemen.

Britney Spears werd in januari 2008 in Los Angeles twee keer gedwongen opgenomen in een ziekenhuis op basis van dezelfde code. Een politiewoordvoerder, die het verhaal niet wil bevestigen, geeft wel aan dat bij toepassing van de code geen verdere informatie wordt gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen