Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica schrikt van aardbeving in Japan

Shownieuws

Jessica Simpson is flink door elkaar geschud in Japan. De zangeres bevond zich in het land, toen de regio rond Tokio dinsdag werd getroffen door een aardbeving.

(Novum/AP) - Jessica Simpson is flink door elkaar geschud in Japan. De zangeres bevond zich in het land toen de regio rond de hoofdstad Tokio dinsdagochtend plaatselijke tijd werd getroffen door een aardbeving met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. "Ik dacht dat ik hallucineerde", schrijft ze op haar Twitter-pagina op internet.

Het epicentrum van de beving, die vlak na zonsopgang plaatsvond, lag voor de kust van Suruga Bay, ten zuidwesten van Tokio, op een diepte van twintig kilometer. In Tokio trilden muren van woningen. Inwoners zeiden dat potten en pannen stonden te schudden. Een persoon kwam om het leven en minstens 63 mensen raakten gewond.

Simpson is volgens het Amerikaanse tijdschrift People dit weekeinde naar Japan gevlogen. De ster, die kort geleden haar relatie met de American footballspeler Tony Romo op de klippen zag lopen, lijkt niets te mankeren. De 29-jarige zangeres en actrice, die in Nederland vooral bekend is van de MTV-serie 'Newlyweds: Nick and Jessica', zegt nog nooit eerder zoiets te hebben gevoeld. "Ik lig nu in bed en kijk naar CNN", schrijft ze rond middernacht Nederlandse tijd.

De blondine is momenteel bezig met de opnamen van het nieuwe televisieshow The Price of Beauty, waarvoor ze gaat toeren door zeven landen om te zien welke moeite vrouwen doen om er mooi uit te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen