Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond ratelt er weer op los

Shownieuws

Lieke van Lexmond is hersteld van haar stembandoperatie. Dat betekent dat de 27-jarige soapster en presentatrice er weer flink op los mag kwebbelen.

Lieke van Lexmond is hersteld van haar stembandoperatie en dat betekent dat de soapster en presentatrice er weer flink op los mag kwebbelen. Na het verwijderen van een poliep mocht de 27-jarige actrice een periode van zes weken lang slechts vijf minuten per dag praten. En dat is lastig voor een kletskous als Lieke.

"Ik heb minder woorden nodig dan ik dacht nodig te hebben", zegt de genezen actrice in een interview met Novum Nieuws. Maar of ze die wijsheid ook echt in praktijk zal brengen lijkt nog maar de vraag. "Ik sta nu ook weer te ouwehoeren en te ratelen. Ik ben gewoon een kletskous en dat zal ik altijd blijven."

Je stem verliezen is knap lastig voor een actrice. De rol van Lieke's alter ego Charlie in Goede Tijden, Slechte Tijden werd daarom twee weken lang overgenomen door actrice Tamara Brinkman. "Ik heb nog niets op beeld gezien, maar ik vind het heel erg leuk dat ze het gedaan heeft", aldus Lieke.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen