Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Love Gordon helpt bij liefdesperikelen

Shownieuws

Mensen met liefdesperikelen kunnen mogelijk op een heel bekende raadgever rekenen. Gordon werkt aan een nieuw tv-programma waarin hij liefdesadvies gaat geven.

Mensen met liefdesperikelen kunnen binnenkort mogelijk op een wel heel bekende raadgever rekenen. Gordon werkt aan een nieuw tv-programma waarin hij liefdesadviezen gaat geven. De blonde zanger hoopt dat Dr. Love na zijn nieuwe show Glitter Glamour Gordon van start zal gaan, onthult hij dinsdag in De Telegraaf.

De 41-jarige zanger en presentator ziet zichzelf als aangewezen Dr. Love, ondanks dat hij zelf nogal wat strubbelingen in de liefde heeft gekend. "Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ik een ander ga helpen met zijn of haar liefdesleven?", zegt een ietwat wrange Gordon in De Telegraaf. "Toch ben ik er de aangewezen persoon voor. Want omdat de liefde voor mijzelf soms onbegrijpelijk is, heb ik wel al veel meegemaakt, waar een ander wat aan kan hebben."

De tv-show sluit aan bij Gordons gedichtenbundel. 'Gordon gedicht en geopend', die eind dit jaar in de schappen moet liggen. "Al mijn verdriet om relaties die overgingen en de mooie momenten die ik met de liefdes heb gedeeld, vat ik samen in een boekje met gedichten."

Na een relatie die eerder dit jaar stukliep, het teleurstellende optreden van De Toppers op het Eurovisie Songfestival en de tegenvallende kijkcijfers van Waar is Elvis?! kreeg Gordon vorige week weer een zware klap. Zijn moeder blijkt ongeneeslijk ziek te zijn. "Zij betekent alles voor me. De scan die uitwees dat ze niet meer gedotterd kan worden, kwam aan als een mokerslag."

Marie Heuckeroth werd woensdag met hart- en nierproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Vrijdag mocht ze het hospitaal verlaten. Gordons manager liet weten dat Heuckeroth verzorging nodig heeft. "Ik ben er voor haar zoals ze er altijd voor mij is geweest", zegt Gordon dinsdag. "En weet je? Uiteindelijk is het enige dat telt dat het met je geliefden goed gaat. Dan kunnen kijkcijfers dramatisch zijn en mensen een onverbloemde mening over me hebben, maar dat is wat mij betreft allemaal bijzaak."

Gordons nieuwe show gaat vrijdag van start bij RTL 4. In Glitter Glamour Gordon duikt de blonde zanger achter de schermen bij allerlei soorten feesten, gala's en openingen. Naast zijn nieuwe programma wil Gordon nog van zijn moeder genieten. "Zij moet nu met haar gezondheidstoestand verder leven en genieten van de tijd die we nog samen hebben. Hoe moeilijk het ook is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen