Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris mag naar rechter om verjaardagskaartje

Shownieuws

Paris Hilton mag naar de rechter stappen om een verjaardagskaartje. Hallmark gebruikte een foto van de hotelerfgename, wat haar in het verkeerde keelgat schoot.

(Novum/AP) - De meeste mensen zouden zich vereerd voelen als hun afbeelding op een verjaardagskaartje wordt gebruikt. Dat geldt niet voor Paris Hilton. De steenrijke hotelerfgename wil wenskaartenmaker Hallmark voor de rechter slepen omdat deze haar foto en favoriete zinnetje 'That's hot' op een verjaardagskaart afdrukte. Maandag kreeg de blondine groen licht voor de rechtszaak.

Hallmark bracht de gewraakte kaart twee jaar geleden op de markt. Op de verjaardagskaart, die de titel 'Paris's first day as a waitress' meekreeg, schittert Paris als serveerster. Tegen een klant aan wie ze een bord eten geeft, zegt ze 'That's hot'. Aan de binnenkant van de kaart staat de tekst 'Have a smokin' hot birthday'.

Hilton vindt het wenskaartje een inbreuk op haar privacy. Volgens de socialite komt het idee voor de kaart uit haar realityshow The Simple Life, waarin ze samen met vriendin Nicole Richie allerlei beroepen probeerde. Paris probeerde onder meer als serveerster aan de bak te komen. Hallmark doet de verjaardagskaart af als 'een parodie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen