Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blink-182 blaast concert af na dood DJ AM

Shownieuws

Punkband Blink-182 was maandag niet in staat op te treden bij een concert in de Verenigde Staten. De bandleden waren te zeer aangeslagen door de dood van DJ AM.

(Novum/AP) - Punkband Blink-182 was maandag niet in staat op te treden tijdens een concert in de Verenigde Staten. De bandleden waren te zeer aangeslagen door de dood van collega en goede vriend Adam Goldstein. Goldstein, beter bekend als DJ AM, werd vrijdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York.

Zaterdag gaf Blink-182, bekend van hits als 'All the small things' en 'What's my age again?', nog wel een concert. Maar het verdriet over de plotselinge dood van de plaatjesdraaier bleek toch te groot om op te treden. Bands als Weezer, Taking Back Sunday en Chester French stonden wel op het podium. Blink-182 verwacht woensdag weer in staat te zijn een concert te verzorgen.

Blink-182 drummer Travis Barker laat op Twitter weten erg verdrietig te zijn om de dood van zijn vriend. "Elke keer als ik drum denk ik aan jou", schrijft hij. "Mijn broer is er niet meer. Ik hou van je, ik mis je en ik zal onze mooie tijden samen nooit vergeten."

In september vorig jaar ontliep Goldstein het noodlot nog. Samen met Barker overleefde hij toen een vliegtuigongeluk. De vier overige inzittenden kwamen daarbij wel om het leven. Vermoed wordt dat een overdosis drugs de 36-jarige DJ AM fataal is geworden, maar een officiële doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen