Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joe Jackson: iemand moet boeten

Shownieuws

Joe Jackson is kwaad en vindt dat er iemand moet boeten voor de dood van zijn zoon. De vader van de poplegende vertelde dat maandag in de tv-show Today.

(Novum/AP) - Joe Jackson is kwaad en vindt dat er iemand moet boeten voor de dood van zijn zoon. De vader van de poplegende vertelde dat maandag in de tv-show Today.

Michael Jacksons vader liet weten dat hij voor de dood van zijn zoon nog nooit van het woord propofol had gehoord. "Ik wist helemaal niet wat er aan de hand was. Daarom ben ik nu zo boos", liet de vader weten.

Al twee maanden is de politie druk bezig met het onderzoek naar Jacksons dood. Langzaamaan vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Lijfarts Conrad Murray blijft de spil in het onderzoek. Agenten gaan ervan uit dat hij nalatig is geweest bij het toedienen van medicijnen. Een medicijnencocktail van onder meer het sterk verdovende middel propofol werd de King of Pop op 25 juni fataal.

De vader van Jackson raakt er steeds meer van overtuigd dat 'er een misdrijf is gepleegd'. Ook vindt hij dat niet alleen dokter Conrad Murray onder de loep genomen moet worden in het onderzoek. "Iemand moet boeten. En niet alleen een persoon, maar iedereen die betrokken was bij zijn dood."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen