Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie tikt Barrie Stevens op de vingers

Shownieuws

Barrie Stevens heeft een waarschuwing gekregen van de politie toen hij tijdens de uitmarkt folders aan het uitdelen was. De theatermaker reageerde verbaasd.

Barrie Stevens heeft een waarschuwing van de politie gekregen toen hij tijdens de Uitmarkt folders uitdeelde voor zijn nieuwe theaterprogramma Hallelujah VariéTea. De choreograaf en acteur reageerde verbaasd. "Ik was heel onschuldig een paar folders aan het uitdelen totdat er plotseling een stuk of drie politiemannen voor mij opdoken."

Stevens moest stoppen met het promoten van zijn voorstelling, omdat hij geen vergunning had voor het uitdelen van flyers. De artiest, die onder meer bekend is van de kinderserie Ja Zuster, Nee Zuster wist niet dat hij die moest hebben en heeft er ook geen begrip voor. "Het is een feest en iedereen staat daar zijn eigen dingen te promoten."

De 65-jarige laat zich niet zomaar van de wijs brengen door een waarschuwing. "Ik geloof dat als je iets creëert dat je het dan ook zelf aan de man moet brengen." Stevens werd naar eigen zeggen recalcitrant van de berisping van de politiemannen. Hij ging op een rustigere plek stiekem verder met uitdelen."Ik laat me niet zomaar wegjagen", vertelt Stevens lachend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen