Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comeback Jack Spijkerman trekt miljoen kijkers

Shownieuws

Jack Spijkerman is weer terug. Het nieuwe RTL4 programma van Spijkerman Wat Vindt Nederland? was zaterdagavond goed voor meer dan een miljoen kijkers.

Jack Spijkerman is weer terug. Het nieuwe RTL4-programma van Spijkerman Wat Vindt Nederland? was zaterdagavond goed voor meer dan een miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Naast Jack Spijkerman maakte ook verslaggever Sandra Schuurhof haar opwachting. In het programma passeren nieuwsfeiten van de afgelopen week de revue. De overkoepelende vraag is wat 'de Nederlander' vindt van bepaalde kwesties.

Twee teams moeten de mening van het volk proberen te raden. Onderzoeksbureau Intomart GfK geeft uiteindelijk een zo betrouwbaar mogelijke afspiegeling van de mening van de Nederlandse bevolking. Voorafgaand aan de uitzending wordt een reeks actuele en maatschappelijke kwesties voorgelegd aan een groot internetpanel.

Ook de eerste aflevering van Let's Dance viel in goede aarde bij televisiekijkend Nederland. De show van Carlo Boszhard en Irene Moors wist zaterdagavond ook meer dan een miljoen kijkers weten te trekken, maar net wat minder dan Wat Vindt Nederland?

In het uit Groot-Brittannië afkomstige programma spelen bekende Nederlanders een beroemde dansact na uit hun favoriete videoclip, film of musical. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Kinderen Kankervrij.

John Williams liet zich transformeren tot Beyoncé, Tijl Beckand deed een act van Austin Powers en Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz dansten 'You're the one that I want' uit de musical Grease. Saillant detail: Gerschtanowitz speelde de vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen