Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Keizer nog steeds te ziek voor optredens

Shownieuws

Nick & Simon hebben ook alle optredens voor zaterdag af moeten zeggen. Simon Keizer is geveld door de griep en te ziek om op het podium te kruipen.

Nick & Simon hebben ook alle optredens voor zaterdag af moeten zeggen. Eerder haalde het Volendamse duo een streep door alle shows van vrijdag. Simon is geveld door de griep en is te ziek om op het podium te kruipen.

De Volendammers, die momenteel op de eerste plek van de Single Top 100 staan, zouden zaterdag drie keer optreden. Ook vrijdag moesten Nick & Simon drie optredens aan zich voorbij laten gaan. Via Twitter bood Simon zijn excuses aan aan alle fans. "Mijn oprechte excuses aan iedereen die ons zou komen bezoeken", schreef de zanger, die zei zelden zo ziek te zijn geweest.

Dat 'Lippen op de mijne' de hitlijst aanvoert, is volgens Nick 'het beste middel ooit tegen de griep'. Vrijdag stelde Simon alle fans gerust via Twitter. "Geen voedselvergiftiging, het is een gewone griep", schreef hij. Vrijdagavond schreef de Volendammer dat hij ging proberen een beschuitje binnen te houden. Of dat gelukt is, liet de zanger niet weten, maar zijn berichtje van zaterdag doet het ergste vermoeden. "Breng de meeste tijd door op of voor de wc. Zal jullie de details besparen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen