Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'DJ AM stierf met gebroken hart'

Shownieuws

DJ AM werd afgelopen week gedumpt door zijn vriendin. De 36-jarige dj had volgens ingewijden zo veel liefdesverdriet, dat het mogelijk zijn dood is geworden.

DJ AM werd afgelopen week gedumpt door zijn vriendin. De 36-jarige dj, die geboren werd als Adam Goldstein, had volgens entertainmentwebsite TMZ zo veel liefdesverdriet, dat het mogelijk zijn dood is geworden. DJ AM werd vrijdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York.

De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt, maar volgens ingewijden is het mogelijk dat de dj weer aan de drugs is geraakt. DJ AM was negen jaar clean, maar na de breuk model Hayley Wood zou Goldstein zo van de kaart zijn geweest dat hij mogelijk weer naar de verdovende middelen greep. In Goldsteins woning werden medicijnen en crack gevonden.

De dj zou het ook erg moeilijk hebben gehad met de verwerking van het vliegtuigongeluk waarbij hij in september betrokken raakte. Een privévliegtuigje schoof in Columbia, South Carolina van de startbaan en vloog in brand. Goldstein en zijn muziekvriend Travis Barker, drummer van Blink 182, waren de enige overlevenden. Vier personen vonden de dood. Een ingewijde vertelt TMZ dat Goldstein een posttraumatische stressstoornis overhield aan het ongeluk.

Celebrities reageren geschokt op het overlijden van DJ AM, die vaak draaide tijdens Hollywood-feestjes. Paris Hilton, goede vriendin van Goldsteins ex-verloofde Nicole Richie, laat via Twitter weten dat ze 'geschokt' is. "Adam en ik waren vrienden vanaf mijn vijftiende. Hij had een gouden hart en was een van de liefste, grappigste en meest getalenteerde mannen die ik ooit heb ontmoet", schrijft de hotelerfgename. "Ik kan het me zo moeilijk voorstellen dat ik hem nooit meer zal zien of nooit meer met hem zal praten."

Ook Lindsay Lohan is geschokt door het slechte nieuws. "Ik kan het niet geloven. Waarom? Waarom?", schreef de actrice. Collega-dj Samantha Ronson, bekend van haar knipperlichtrelatie met Lohan, laat het blad People weten dat ze niet wil geloven dat Goldstein dood is. "Ik kan er met mijn gedachten niet bij en wil niet geloven dat het waar is."

Goldstein zelf liet dinsdag voor het laatst van zich horen via de microblogdienst. Hij slingerde de eerste zin van het nummer 'New York, New York' van Grandmaster Flash and the Furious Five het net op. "New york, New York. Big city of dreams, but everything in New York aint always what it seems."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen