Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ AM dood aangetroffen in zijn huis in New York

Shownieuws

DJ AM is overleden. Vrijdag werd de dj, wiens echte naam Adam Goldstein is, dood aangetroffen in zijn appartement in Manhattan, New York.

(Novum/AP) - DJ AM is overleden. Vrijdag werd de dj, wiens echte naam Adam Goldstein is, dood aangetroffen in zijn appartement in New York. De doodsoorzaak is officieel niet bekendgemaakt, maar Goldstein heeft een drugsverleden. In zijn woning werden crack en medicijnen gevonden.

De dj maakte nooit een geheim van zijn drugsverslaving, maar zei dat hij al jaren niets meer gebruikte. Ook heeft hij ooit gezegd dat hij zelfmoord wilde plegen door zichzelf dood te schieten, maar het pistool blokkeerde toen.

DJ AM stond bekend als de 'celebrity-dj' die mocht draaien bij feestjes van de Hollywood-sterren. Hij had relaties met Nicole Richie, de dochter van Lionel Richie, en actrice Mandy Moore. In september vorig jaar raakte Goldstein ernstig gewond bij een vliegtuigongeluk. De voormalige drummer van Blink-182 Travis Barkeren en Goldstein overleefden het ongeluk, de vier andere inzittenden vonden de dood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen