Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Il Divo-zanger stapt in huwelijksbootje

Shownieuws

Il Divo-zanger David Miller is getrouwd. De Amerikaanse tenor en operazangeres Sarah Joy Kabanuck gaven elkaar zaterdagavond in New York het jawoord.

Il Divo-zanger David Miller is getrouwd. De Amerikaanse tenor en operazangeres Sarah Joy Kabanuck, die zes jaar een relatie hebben, gaven elkaar zaterdagavond lokale tijd in New York het jawoord. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De bruiloft vond plaats in een oud herenhuis dat was ingericht in de stijl van de opera La Bohème. Miller en Kabanuck ontmoetten elkaar zes jaar geleden toen ze samen in deze opera speelden op Broadway.

De bruid schreed voor de ogen van honderd gasten naar haar bruidegom toe op muziek van de hand van Miller. In drie themakamers, waaronder een Madame Butterfly- en een La Bohème-kamer, konden de gasten zich na de ceremonie tegoed doen aan lekker eten.

De 36-jarige Miller maakt sinds december 2003 deel uit van het internationale kwartet Il Divo. Naast Miller bestaat de groep uit de Zwitser Urs Bühler, de Spanjaard Carlos Marín en de Fransman Sébastien Izambard. Ze brengen populaire liedjes op semiklassieke wijze ten gehore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen