Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'American Pie'-actrice meldt breuk via Twitter

Shownieuws

Actrice Shannon Elizabeth en danser Derek Hough hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze hebben het nieuws over hun breuk op hun Twitterpagina's gezet.

'American Pie'-actrice Shannon Elizabeth en danser Derek Hough hebben een punt gezet achter hun relatie. Het tweetal heeft het nieuws over hun breuk op hun Twitterpagina's gezet. Het stel had volgens het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood sinds het zesde seizoen van de Amerikaanse Dancing With The Stars een relatie met elkaar.

De actrice en de danser deden destijds als koppel mee aan het programma. Na ruim een jaar samen te zijn geweest, zijn ze er echter over uit dat ze hun leven niet samen willen doorbrengen. "Hallo allemaal, wij wilden jullie direct van onszelf laten weten dat Derek en ik hebben besloten onze relatie als vriendje en vriendinnetje te beëindigen", zo staat er in de tweet van Shannon Elizabeth.

De actrice laat wel weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan. "We houden en geven nog steeds veel van en om elkaar en zullen vrienden en in elkaars leven blijven", zo is in een volgend bericht te lezen. De 37-jarige Shannon Elizabeth is in Nederland vooral bekend van haar rol als Nadia in de eerste twee delen van 'American Pie'. Ook speelde ze onder meer in een aantal afleveringen van de That '70s Show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen