Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart met haarstukje voor de camera

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is geen vrouw die met een doek om haar hoofd wil rondlopen. Daarom heeft de voetbalvrouw die vecht tegen borstkanker een haarstukje.

Sylvie van der Vaart is geen vrouw die met een doek om haar hoofd wil rondlopen. Daarom heeft ze zich een haarstukje aan laten meten. Dat laat de voetbalvrouw, bij wie eerder dit jaar borstkanker werd geconstateerd, weten aan de Duitse boulevardkrant Bild.

De voetbalvrouw verscheen vrijdag weer op de Duitse televisie. Tussen de chemokuren door zit ze achter de jurytafel voor de Duitse talentenjacht Das Supertalent. Sylvie laat weten dat de kuren tot nu toe goed verlopen. "Ik ga al vijf weken lang een keer per week naar het ziekenhuis. Daar onderga ik een chemokuur, via een infuus krijg ik het spul toegediend. Het duurt enkele uren voor het middel in mijn lichaam gedruppeld is, maar ik verdraag het goed."

Veel last van bijwerkingen heeft Sylvie niet. "Ik ben niet moe en alles smaakt nog. Ik eet nog normaal en doe nog steeds mijn aerobic oefeningen." Alleen beginnen haar haren nu toch echt uit te vallen. "Ik ben geen vrouw die met een doek om haar hoofd wil rondlopen en ik wil mezelf niet in de spiegel zonder haar zien." Daarom schafte de voetbalvrouw deze week een haarstukje van echt haar aan. Sylvie, die haar blonde lokken normaal in een middenscheiding had liggen, verscheen vrijdag voor de camera met een pony.

De 31-jarige voetbalvrouw liet eerder weten het ververvelend te vinden om haar haren te verliezen. Daarop trukeerde weekblad Party een foto, waarna een kale Sylvie op de cover verscheen. Party kreeg veel kritiek over zich heen en bood onder druk van een rechtszaak haar excuses aan. De chemokuur die Sylvie ondergaat is preventief. De voetbalvrouw heeft zo'n twee maanden geleden een succesvolle operatie ondergaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen