Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sex and the City-acteur adopteert jongetje

Shownieuws

Willie Garson staat op het punt een 8-jarig jongetje te adopteren. De Sex and the City-acteur liep de jongen tegen het lijf tijdens een adoptiemarkt.

Willie Garson staat op het punt een 8-jarig jongetje te adopteren. De acteur, die in Sex and the City de rol speelt van Stanford Blatch, zag de jongen tijdens een speciale adoptiemarkt in Los Angeles. Dat zegt hij in het Amerikaanse TV Guide Magazine.

Garson liep al jaren rond met het idee een peuter te adopteren, maar toen hij Nathan zag, was hij verkocht. "Ik kon niet geloven dat mijn kind nog beschikbaar was voor adoptie", vertelt de 45-jarige Garson.

De adoptiebeurs werd op een geheime locatie gehouden, zegt de acteur. "Het is onvoorstelbaar, het zijn net dierenmarkten. Ik vond het erg moeilijk. Een 16-jarige lelijke dikkerd, die op tientallen markten is geweest, weet dat hij niet geadopteerd zal worden. De schattigste wint altijd."

Nathan woont al sinds februari bij Garson. "Hij gaat naar groep 5, speelt honkbal, doet aan karate en heeft een grote vriendengroep", zegt de acteur. Binnenkort verhuizen de twee van Los Angeles, waar Nathan opgroeide, naar New York. Daar gaat Garson aan de slag voor de tweede 'Sex and the city'-film en een nieuwe tv-serie. Ondanks de verhuizing mag Nathans biologische moeder altijd op bezoek komen, zegt Garson. "Om verschillende redenen kon ze niet voor hem zorgen", legt hij uit. "Maar ik zal haar nooit bij hem weghouden."

In Sex and the City speelt Garson al jarenlang Stanford Blatch, een homoseksuele talentscout die goed bevriend is met Carrie Bradshaw, een rol van Sarah Jessica Parker. Garson was ook te zien in de eerste 'Sex and the city'-film. Het gerucht gaat dat zijn karakter in het vervolg zal trouwen met de liefde van zijn leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen