Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kijkcijfers Waar is Elvis?! kelderen

Shownieuws

De zoektocht van Gordon en Jamai naar de grootste Elvis-kunner en -kenner lijkt uit te draaien op een flop. Slechts 278 duizend mensen volgden Waar is Elvis?!

De zoektocht van Gordon en Jamai naar de grootste Elvis-kunner en -kenner van Nederland lijkt uit te draaien op een flop. Slechts 278 duizend mensen keken vrijdagavond naar Waar is Elvis?!, blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. De eerste aflevering wist vorige week 383 duizend kijkers te trekken.

De vrijdagavondshow van RTL 4, die wordt gemaakt door het tv-bedrijf van Paul de Leeuw, moet volgens de zender 'swingend' het weekeinde inluiden. Vijf weken lang gaan Gordon en Jamai op zoek naar Elvis. De zoektocht lijkt televisiekijkers echter niet echt te boeien.

Ook deze week werd rond 20.30 uur vooral naar Nederland 1 en SBS 6 gekeken. De publieke zender zond een concert van Thomas Berge uit en hield daarmee 447 duizend kijkers aan de buis gekluisterd. 'De 25 meest hilarische tv-blunders' van SBS 6 waren goed voor 620 duizend kijkers.

Gordon en Jamai zijn niet de enigen die de kijker van zich vervreemden. Ook Ruben Nicolai en Chantal Janzen scoren matig met hun quiz Wie is mijn Ex, die elke vrijdagavond op Nederland 3 te zien is. Deze week volgden 347 duizend mensen de variant op Zo Vader, Zo Zoon. In Wie is mijn Ex moet Nicolai samen met een panel raden wie de ex is van de kandidaat. Janzen neemt de presentatie voor haar rekening.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen