Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijfde kind voor acteur Daniel Baldwin

Shownieuws

Daniel Baldwin is vrijdagochtend voor de vijfde keer vader geworden. Zijn vrouw Joanne beviel in Los Angeles van een dochter, Finley Rae Martineau Baldwin.

Daniel Baldwin is vrijdagochtend voor de vijfde keer vader geworden. Zijn vrouw Joanne beviel in Los Angeles van een dochter, meldt het Amerikaanse blad People. Finley Rae Martineau Baldwin is het vijfde kind van de 48-jarige Daniel en de tweede spruit van Joanne en Daniel samen.

Joanne is de eerste vrouw met wie Baldwin meerdere kinderen heeft. Kahlea (25), Alexandra (18) en Atticus (13) komen voort uit drie eerdere relaties.

Finley kwam net als haar oudere zus Avis ter wereld in het Cendars-Sinai Medical Center. De negentien maanden oude Avis kan volgens Baldwins woordvoerder niet wachten om haar zusje te zien.

Daniel en Joanne leerden elkaar in 2007 kennen in een afkickkliniek in Malibu, waar Daniel was opgenomen vanwege zijn cocaïnegebruik. Het voormalige model Joanne werkte er als kok.

Daniel is een broer van de acteurs Alec, Stephen en William Baldwin. Alec is de oudste en bekendste van de vier acterende broers, hij speelt onder meer in de comedyserie 30 Rock. Daniel speelt vooral in B-films. Zijn jongere broer Stephen is de laatste tijd meestal in het nieuws vanwege zijn financiële problemen. Vorige maand vroeg hij vanwege een miljoenenschuld zijn faillissement aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen