Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson krijgt koninklijk afscheid in Wenen

Shownieuws

Michael Jackson krijgt een koninklijk afscheid. De op 25 juni overleden zanger wordt binnen enkele weken geëerd op het Weense paleis Schloss Schönbrunn.

(Novum/AP) - De King of Pop krijgt een koninklijk afscheid. De op 25 juni overleden Michael Jackson moet binnen enkele weken geëerd worden op het Weense paleis Schloss Schönbrunn. Internationale artiesten en Jacksons familie komen daar bijeen voor een tribute-concert.

Wie er op het podium zullen klimmen is nog niet bekend, maar de namen van U2, Madonna, Lionel Richie en Whitney Houston worden gefluisterd. Ook is nog niet duidelijk wanneer het eerbetoon plaats gaat vinden. Volgens sommige bronnen moet de show plaatsvinden op 29 augustus, de dag waarop Jackson 51 zou zijn geworden. Anderen zeggen dat het concert niet voor half september plaatsvindt.

Michael Jackson overleed op 25 juni na een hartaanval. De King of Pop stond aan de vooravond van een reeks comebackconcerten, vanaf half juli zou hij vijftig shows geven in de O2 Arena in Londen. Na zijn dood werd gespeculeerd dat ook in de O2 Arena een tribute-concert voor de King of Pop gehouden zou worden. Daar is echter nog niets over bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen